Assemblage medewerker

Plaats: Schiedam
Dienstverband: voltijd

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever ThermIQ zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers die graag bij willen dragen aan een duurzame toekomst. Je komt te werken in een leuk team waar hard gewerkt wordt met elkaar. De werkzaamheden zullen bestaan uit diverse assemblagewerkzaamheden, rvs platen aanbrengen, bedradingen aanbrengen, schuurwerkzaamheden, inpakwerkzaamheden en afmonteren volgens veiligheidsnormen.

Dienstverband/Industrie

Jij bent onderdeel van het hele bedrijf en vanuit het productieproces ga jij werken aan een schonere toekomst. Wij kunnen ook jou een betere toekomst bieden door bij gebleken geschiktheid een vaste baan, een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals teamuitjes, gezond fruit op het werk en ruimte om je verder te ontwikkelen. Het betreft een fulltime functie en eventueel ook bereid zijn om over te werken of verschoven diensten te draaien.

Vereiste opleiding, vaardigheden en kwalificaties

Als assemblagemedewerker wil jij meer….. Je hebt een positieve, gemotiveerde instelling. Je kan secuur werken, je bent een aanpakker en je wilt betrokken zijn bij het gehele productieproces. Wij kunnen echt op jou bouwen en jij op ons. Enige affiniteit met assemblagewerk is een pré, maar niet noodzakelijk. De wil om te werken is belangrijker!

Bedrijfsprofiel

ThermIQ is gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen en wij produceren infrarood verwarmingspanelen.
Ter versterking van ons team zoeken wij gemotiveerde en betrokken productiekrachten!
Ben jij DÉ kandidaat die mee wil bouwen aan een groene toekomst en een betere wereld?

Interesse?
Stuur dan jouw cv op naar recruitment@thermiq.com t.a.v. Saskia Meijler 

« Meer vacatures

Scroll naar boven