Over TS Personele Dienstverlening

TS Personele Dienstverlening is een persoonlijke- en professionele partner in het leveren van flexibele medewerkers wat inmiddels een begrip is geworden in de omgeving van de Hoeksche Waard, Barendrecht en Rotterdam. Als TS Personele Dienstverlening hebben wij de complete backoffice uit handen gegeven aan een gespecialiseerde partner. Hierdoor kunnen wij ons verder specialiseren op hetgeen waar wij goed in zijn én wat wij leuk vinden; het recruiten, de werving en selectie, sollicitatie op locatie en bovenal een verlengstuk zijn van uw personeelszaken! 

Met onze jarenlange ervaring binnen de branche en kennis van de regio bemiddelen wij tussen vraag en aanbod op elk segment van de arbeidsmarkt. De medewerkers van TS Personele Dienstverlening adviseren en begeleiden bij diensten als recruitment, payrolling en werving & selectie. Door persoonlijke betrokkenheid en optimale aandacht voor alle partijen voorop te stellen, stelt dit ons in staat om de juiste persoon op de juiste plaats tewerk te stellen.

Waarom kiezen voor TS Personele Dienstverlening?

  • Wij nemen altijd ruim de tijd voor onze flexwerkers en opdrachtgevers, zodat wij goed voor ogen krijgen waar de wensen liggen. Een afspraak maken is niet eens nodig!
  • Wij bemiddelen tussen vraag en aanbod op elk segment van de arbeidsmarkt. Iedereen kan bij ons terecht!
  • Met ruim 25 jaar ervaring in het vak heeft u ten alle tijden te maken met ervaren partij op het gebied van arbeidsbemiddeling!
  • Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen!

Heeft u behoefte aan goed gekwalificeerd personeel of bent u op zoek naar een nieuwe baan? Benieuwd wat TS Personele Dienstverlening voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat ook u kan ervaren hoe het is om te werken met een betrokken organisatie!

Direct inschrijven

Schrijf je in bij TS Personele Dienstverlening en laat je cv bij ons achter. Wij gaan graag voor jou aan de slag met het vinden van de juiste baan!

Schrijf je in

Contact

TS Personele Dienstverlening
Vlietkade 9a
3262 JN  Oud-Beijerland

Scroll naar boven