Payroll

Steeds meer werkgevers kiezen voor het gemak van payrolling. Wij nemen u veel werkgeverszaken uit handen en de administratieve rompslomp en risico’s zijn voor de backoffice van TS Personele Dienstverlening!

Geen administratieve rompslomp

Bij het werken met personeel komen veel administratieve werkzaamheden voor, zoals de eerstedagsmelding van nieuwe werknemers, het opmaken van goede arbeidscontracten, het aanmelden bij een arbodienst, het uitbetalen van nettosalaris en het verzorgen van de salarisadministratie geheel conform de wet flexibiliteit en zekerheid en CAO's, het verzorgen van ziek- en herstelmeldingen, het invullen van formulieren voor het UWV en sociale dienst en arbeidsongeschikte werknemers weer van werk voorzien. Bij personeel met wisselende werktijden zoals oproepkrachten, studenten en scholieren kosten deze administratieve werkzaamheden nog meer tijd. Deze zaken worden door onze backoffice geregeld waarin wij de intermediair zijn. U betaalt alleen de gewerkte uren van uw medewerkers. Bij ziekteverzuim zijn de kosten voor TS Personele Dienstverlening. Daarnaast hoeft u met payrolling geen afdrachten meer te doen aan het UWV, de fiscus en CAO-fondsen.

Daarom TS Personele Dienstverlening

Geen kosten voor loonadministratie 
Een accountant of administratiekantoor kan deze zaken uit handen nemen van een bedrijf. Echter bent u als werkgever nog steeds verantwoordelijk, daarbij loopt u ook risico met betrekking tot kosten van ziekte en ontslag. Indien u kiest voor payrolling wordt de backoffice van TS Personele Dienstverlening juridisch werkgever en wordt daarbij verantwoordelijk voor alle risico's bij ziekte en arbeidsrechtelijke conflicten, maar ook voor het verzorgen van een juiste salaris- en personeelsadministratie.

Bij ziekte geen kosten 
Bij het uitbesteden van de loonadministratie aan de backoffice van TS Personele Dienstverlening heeft u een aantal voordelen: u heeft geen loondoorbetalingverplichting gedurende twee jaar en kan dus de Arbodienst en ziekengeldverzekering opzeggen. De backoffice van TS Personele Dienstverlening is als werkgever verantwoordelijk voor de doorbetaling tijdens ziekte. Ook kunt u rustig de zieke medewerker vervangen.

Payrolling via TS Personele Dienstverlening is snel te realiseren en kost u weinig tijd. Wij nemen uw salaris- en personeelsadministratie graag voor u uit handen. Bespaar dus geld met payrolling!

Voor meer informatie over payrolling kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact

Direct inschrijven

Schrijf je in bij TS Personele Dienstverlening en laat je cv bij ons achter. Wij gaan graag voor jou aan de slag met het vinden van de juiste baan!

Schrijf je in

Contact

TS Personele Dienstverlening
Vlietkade 9a
3262 JN  Oud-Beijerland

Scroll naar boven