Uitzenden

Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Voor korte of langdurige projecten, altijd een grote mate van flexibiliteit! Alleen de gewerkte uren worden uitbetaald en het risico van ziekte ligt in handen van de backoffice van TS Personele Dienstverlening.

Flexibiliteit

Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Of het nu gaat om een dag, een week of de duur van een project, onze uitzendkrachten staan voor u klaar wanneer u ze nodig heeft. Kenmerkend hieraan is de grote mate van flexibiliteit voor alle partijen. Personeel wordt voor diverse periodes beschikbaar gesteld, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschap. Maar ook wanneer uw bedrijf incidenteel of structureel te maken heeft met wisselende personeelsbehoefte.

Daarom TS Personele Dienstverlening

Werkwijze
Wat ons onderscheidt van andere bemiddelingsbureaus, zijn wij zelf. Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact. Eerlijkheid en een duidelijke communicatie zijn belangrijke peilers van onze dienstverlening. Bij het inventariseren van uw vacature vertellen wij u dan ook direct hoe we u van dienst kunnen zijn. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen!

Tarieven
In het uurtarief dat TS Personele Dienstverlening aan u doorberekent zijn het salaris, de sociale lasten, het werkgeversaandeel, de reserveringen (vakantiegeld, vakantiedagen, kort verzuim, feestdagen) en de dienstverleningsmarge verwerkt. Het tarief is exclusief BTW en eventuele reiskosten. Alleen de gewerkte uren worden in rekening gebracht en liggen de financiële risico’s van ziekte volledig bij de backoffice van TS Personele Dienstverlening.

Voor meer informatie over uitzenden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact

Direct inschrijven

Schrijf je in bij TS Personele Dienstverlening en laat je cv bij ons achter. Wij gaan graag voor jou aan de slag met het vinden van de juiste baan!

Schrijf je in

Contact

TS Personele Dienstverlening
Vlietkade 9a
3262 JN  Oud-Beijerland

Scroll naar boven