Werving & Selectie

De werving van personeel is een tijdrovend proces voor uw organisatie, zoals het plaatsen van advertenties, behandelen van sollicitatiebrieven en het voeren van sollicitatiegesprekken. TS Personele Dienstverlening kan dit proces voor u uit handen nemen voor een eenmalige fee!

Ons team selecteert

Ook bij werving van vast personeel kunnen wij van toegevoegde waarde zijn. Wanneer u dit wenst, zetten wij specifieke, op uw organisatie gerichte, wervingsacties op. Voor speciale functies kunnen wij tevens uw advertentie, eventueel inclusief uw logo, geheel gratis plaatsen. Na de selectie krijgt u de beste kandidaten door ons geheel vrijblijvend aangeboden.

Daarom TS Personele Dienstverlening

Werkwijze
Wat ons onderscheidt van andere werving- en selectiebureaus, zijn wij zelf. Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact en een open en eerlijke communicatie. Eerlijkheid en een duidelijke communicatie zijn belangrijke peilers van onze dienstverlening. Bij het inventariseren van uw vacature vertellen wij u dan ook direct hoe we u van dienst kunnen zijn. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen!

Werving & Selectie fee
Voor de werving en bemiddeling berekenen wij een eenmalige vergoeding. Dit noemen wij de Werving & Selectie fee, waarbij wij het principe ‘no cure, no pay’ hanteren. Deze fee is een percentage van het jaarsalaris van de geworven kandidaat incl. vakantiegeld en andere emolumenten. De hoogte van deze fee wordt nader bepaald zodra wij al uw wensen in kaart hebben gebracht. De fee is exclusief BTW.

Voor meer informatie over werving en selectie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact

Direct inschrijven

Schrijf je in bij TS Personele Dienstverlening en laat je cv bij ons achter. Wij gaan graag voor jou aan de slag met het vinden van de juiste baan!

Schrijf je in

Contact

TS Personele Dienstverlening
Vlietkade 9a
3262 JN  Oud-Beijerland

Scroll naar boven